Behandelingen

Wellnesscenter Tropical  beschikt niet alleen over een privésauna ,maar ook over een apart schoonheidsinstituut. Hierin biedt Ruth ( gediplomeerde schoonheidsspecialiste in dagonderwijs ) een brede waaier van verzorgingen aan tegen erg democratische prijzen. Zo bestaat het gamma uit ondermeer: gelaatsverzorgingen, ontharing, massages, (medische) pedicure, manicure, ...

Hieronder volgt alvast wat meer uitleg over enkele behandelingen.
Klik hier voor een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen en hun tarieven.

Meer inlichtingen verschaft Ruth graag telefonisch (014/ 30 18 80).

Hot stone massage

Deze massage met warme afgeronde basaltstenen is super relaxerend en geschikt voor of bij spanningen,stress maar zeker niet bij Burnout, spierproblemen, reuma en artrose mits niet ontstoken en bij een slechte doorbloeding. Het lichaam wordt ingemasseerd met massageolie om de stenen goed te laten glijden over de huid. Door de combinatie vd warmte vd hotstones en beweging kan de schoonheidsspecialiste dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt. In het schoonheidssalon bieden we deze massage aan voor 30 min. of 1 uur. Welke tijdsduur je ook kiest, je gaat relaxed buiten.

Gelaatsverzorging

Ruth werkt hiervoor met het Duitse topmerk “ Jean d'Arcel,reeds 55 jaar aan de top in wellnessland Duitsland." Een gelaatsverzorging duurt iets langer dan een uur en laat je voor een optimaal resultaat te bekomen om de 6 weken herhalen.Jean d'Arcel biedt verschillende maskers aan bij de gelaatsverzorgingen die je huid extra goed hydrateren en huidverbeterende eigenschappen bezitten. Elk masker is echter niet voor elk huidtype geschikt. Vandaar dat de schoonheidsspecialiste een korte huidanalyse maakt en daarna beslist welk masker het best geschikt is voor de klant op dat moment. De gelaatsverzorging wordt perfect aangevuld met een dag/nachtcrème in 1 uit ons gamma, zodat je huid elke dag verzorgd wordt. Ze verdient dat!

Ontharing

De ene zijn pijngrens ligt al wat hoger dan de andere, maar ontharen met warme hars valt voor 90% vd mensen wel mee. Een tip : Scheer je haren niet bij alvorens je komt. Hoe langer je haren op je benen,oksels,rug,… , hoe minder pijn. Je herhaalt best je ontharing om de 6 weken. Want wat is er mooier dan een verzorgde bikinilijn bij de vrouw of een gespierde mannenrug zonder haren!

(Medische) pedicure

Een pedicure of voetverzorging is vandaag de dag geen luxe meer en dat beseffen steeds meer mensen. Je lijkt na een goed uitgevoerde pedicure wel op wolkjes te lopen.Deze verzorging herhaal je ook weer om en bij de 6 weken.

P.S. : Elke behandeling kan ook als cadeaubon uitgeschreven worden. Kom gerust langs